FINNwww.finn.no

Presentasjon av FINN - ledende markedsplass for rubrikkannonser på internett

separator

På finn.no finnes rubrikkannonser innen følgende hovedgrupper: Reise, Møteplassen (dating for personer over 25 år), Bil, MC, Båt, Jobb, Landbruk, Tjenester, Eiendom (både bolig og næringseiendom). Det er mulig å legge inn annonser både for det man ønsker kjøpt og for det man vil selge.

Effektiv kanal

FINN har etter vår oppfatning utviklet seg til å bli en svært effektiv kanal for kjøp og salg av varer og tjenester - både nytt, men særlig brukt. Annonseprisene er det heller ikke noe å si på. For eksempel koster en bilannonse ca. 400 kroner for en periode på 30 dager. Kjøp og salg av mindre gjenstander koster ca. 30 kroner. Å annonsere eiendom i 60 dager koster under 2.000 kroner. Etter at auksjonstjenesten QXL begynte å ta betalt for sine annonser virker det som Finn virkelig har blitt den store vinneren. Det finnes andre gratistjenester, men vårt inntrykk er at det mest effektive er å betale litt for å legge inn en annonse på Finn, siden man da når ut til et større publikum og derved lettere finner den rette kjøperen eller selgeren.

Hundretusener av annonser

Finn.no har til enhver tid flere hundre tusen annonser liggende inne. Det er mulig å få annonserabatt hvis man bestiller annonse i Aftenposten samtidig. Enkelt å betale: Betal med kredittkort eller på faktura.

Jobbannonser for helsepersonell

I skrivende stund har Finn.no 667 stillingsannonser sortert under kategorien "Helse/Sosial", hvorav 52 gjelder for "Lege/Tannlege". En nærmere titt på lege/tannlege-annonsene avslører riktignok at noen annonser i virkeligheten dreier seg om legesekretær-stillinger. Til sammenligning har Tidsskriftet i øyeblikket 327 stillingsannonser for leger i sin database og er nok fortsatt best i klassen som jobbformidlere for leger.

Finn.no må nok likevel sies å ha blitt en synlig aktør også når det gjelder jobbformidling for helsepersonell - spesielt hvis man har gått lei det kliniske arbeidet og har lyst til å prøve noe annet...

separator

 

 

www.legevakten.no