GMAILwww.gmail.com

Gmail: E-post fra Google! Nå åpent for alle.

separator

I øyeblikket den beste gratis webmail-tjenesten i verden. Tidligere måtte man bli invitert av noen som allerede hadde en Gmail-konto for å kunne bruke tjenesten. Fra februar 2007 er Gmail åpent for alle. Nysgjerrig på hva dette er? Klar for å ta steget videre? Les videre, eller følg lenkene til demo eller registrering nederst på denne siden.

separator

Smart organisering av meldinger, lett å finne frem i beslektede meldinger og enorm lagringsplass. Gmail reklamerer med at du aldri igjen vil behøve å slette e-post fordi postkassen din blir full. De kan ha rett i det! Men viktigst av alt: du finner lett igjen gamle meldinger når de er arkivert i Gmail - uten å organisere deg i hjel.

Nytt og smart - konversasjoner og merkelapper

Meldingene i Gmail organiseres som konversasjoner. I praksis gir dette betydelig bedre oversikt over meldingene i innboksen eller arkivet. Når du er "ferdig" med en konversasjon, kan du enkelt og greit sende den til arkivet. Om du vil kan du først legge til en eller flere merkelapper (f.eks. "privat", "jobb", "sommer", "familie", "ny jobb" eller hva som helst...). Disse merkelappene tilsvarer foldere eller mapper, men er mer fleksibelt. Du kan lese mer om konversasjoner og merkelapper ved å følge lenken til Gmails egen demo nedenfor.

Lett å finne frem i arkivet - Googles søketeknologi

Gmail er bygget opp rundt Googles søketeknologi, som sørger for at du finner frem til meldinger - uten at du behøver å tråle gjennom en og en undermappe fordi du ikke husket hvor du hadde lagt meldingen din, eller om den kanskje var blitt slettet...

Ubegrenset lagringsplass?

Joda, med Gmail behøver du ikke bekymre deg for om du skulle ha slettet en melding for mye. Lagringsplassen vokser for hvert sekund, så heretter skal du ikke slette meldinger, bare arkivere.

Hemningsløst skryt?

Vel, det kan kanskje virke sånn. Men vi mener faktisk at Gmail for tiden er den beste gratisløsningen for e-post.

Vil du vite mer?

Ta en titt på Gmail-demonstrasjonen:

Demo: Gmail

Klar for å registrere deg som Gmail-bruker?

Registrer deg her:

Opprett Gmail-konto

separator

 

www.legevakten.no