MSN Hotmailwww.hotmail.com

Med MSN Hotmail får du gratis e-postkonto og hele 1 GB lagringsplass. Hotmail er en av de mest populære gratistjenestene for e-post.

separator

De fleste har en e-postadresse via jobben, men det kan være lurt å ha en eller flere private e-postkontoer i tillegg.

Hotmail: Gratis e-post

Dette er Microsofts egen gratismail-tjeneste. De var tidlig ute med virusbeskyttelse av meldinger, først via et samarbeid med McAfee og nå via TrendMicro.com. Etter hvert har de også tatt i bruk spam-beskyttelse, og alt i alt er dette en stabil og bra tjeneste. Ulempen med Hotmail er først og fremst at kontoen inaktiveres hvis den ikke er i bruk over en viss tid.

Konkurrentene

Det finnes også en rekke andre gratistilbud. Yahoo mail er en klassiker, minst like bra som Hotmail. Telenor Frisurf er blant de mest brukte tjenestene i Norge. Stadig mer populær blir Googles egen e-posttjeneste: Gmail. Denne skiller seg fra de andre ved at Googles egen prisberømte søketeknologi er tatt i bruk for å sortere beslektede meldinger slik at det skal være lettere å finne frem til gamle meldinger - tanken bak gmail er at man skal slippe å slette en eneste melding! For å få egen gmail-konto, må man imidlertid (inntil videre) bli invitert av en som allerede har gmail.

separator

 

 

www.legevakten.no