www.toppsider.no

Presentasjon av Toppsider

separator

Toppsider: Nettsted som presenterer de beste og mest populære nettstedene i Norge og internasjonalt.

Toppsider - verdens mest populære nettsteder

Toppsider er et norsk nettsted som rangerer populære nettsteder. Brukerne av nettstedet kan registrere seg og skrive sin egen mening om forskjellige nettsteder. Nettstedene nomineres og inndeles i tre forskjellige kategorier: Topplisten, Nominerte og Tipslisten.

Med utgangspunkt i redaksjonelle vurderinger av de enkelte nettsiders popularitet, blir nettstedene fortløpende rangert og hvert nettsted beskrives. Særlig når brukere har negativ erfaring med et nettsted, vil presentasjonens diskusjonsside ha mange kommentarer som er nyttige for den som vurderer å ta i bruk tjenesten/nettstedet som er beskrevet på Toppsider.

Populære Toppsider

Toppsider.no finner man de mest populære internasjonale nettsidene, presentert for Norge, som presentasjonen av Hotmail og Facebook, men også populære internasjonale som er noe mindre kjent, men som godt kan ha millioner av besøkende.

Svenske Toppsidorna

Toppsider har også en svensk og en dansk søsternettsted for de som foretrekker disse språkene i stedet. Her finner du Toppsidorna i Sverige. Siden nettstedet Toppsidorna har et annet publikum (svensk), vil det kunne være både sider som er nominert i Sverige og ikke i Norge, og rangeringen kan også være noe annerledes mellom Toppsidorna og norske Toppsider. Men flertallet av de største finner du nok begge steder, som f.eks. Youtube.

Danske Topsider

Her finner du den danske versjonen av Topsider. For deg som ikke bor i Danmark eller ikke snakker Dansk, er nok den norske versjonen den mest interessante.

separator

 

 

www.legevakten.no